ER WAS EENS,
BELGIË.

ONS VERHAAL BEGINT IN EEN KLEIN DORPJE IN BELGIË, WAAR DE PASSIE VOOR GASTRONOMIE EN AMBACHT EVEN DIEPGEWORTELD IS ALS DE LEGENDARISCHE BOMEN VAN DE ARDENNEN.

 

Het was hier, in het hart van het land van smaken, dat de magie van Paola Cola tot leven kwam. Een groep gepassioneerde brouwers, gedreven door het verlangen om iets uitzonderlijks te creëren, kwam samen in de schaduw van windmolens en geplaveide straten. Geïnspireerd door hun rotsvaste liefde voor hun vaderland en zijn culinaire erfgoed, begonnen ze een drank te brouwen die de Belgische harten zou veroveren.

MET LUIKSE STROOP.

DEZE ÉCHTE BELGISCHE PAREL, VOEGT EEN RIJKE, ZOETE INTENSITEIT TOE.

Een vleugje limoen geeft het geheel een smaakexplosie. 

Vakmanschap stond aan de basis van alles. Als moderne alchemisten verfijnden de meesterbrouwers de recepten tot ze de perfecte balans bereikten, ze maakten van elke slok Paola Cola een symfonie van harmonieuze smaken. 

Zo werd Paola Cola geboren, een moderne ode aan België en zijn grenzeloze ontdekkingsgeest. Elk detail van onze drank, van de ingrediënten tot de presentatie, vertelt een verhaal van liefde voor ons land en zijn inwoners. 

EENDRACHT MAAKT MACHT

PAOLA COLA IS HET RESULTAAT VAN EEN SAMENWERKING TUSSEN EEN LUIKSE BRASSERIE EN EEN MARKETINGBUREAU. 

Aan de ene kant van de ring staat Brasserie {C}, dat de productie en distributie voor zijn rekening neemt. Aan de andere kant vind je het marketingbureau Braconnier.

Het idee van een Belgische cola ontstond vele jaren geleden tijdens een gesprek tussen Renaud, François en Bastien, tussen twee kopjes koffie (of waren het twee biertjes?). “ En als we nu eens cola zouden maken, mannen?” Enkele brainstormsessies en een handdruk later stond het project op de rails. Een paar jaren later, op een mooie dag in september 2023, werd Paola Cola geboren.